Sjukligt trött..

..*snaaark*

Har sovi sjukt dåligt inatt..drömt dumma drömmar om min pruttfis till man, vaknade halv4 o hade ont i magen, försökte somna om men de gick inte så ja gick o lade mig i soffan vid5. Slog på mp3n o lät först Shania Twains ljuva stämma skölja genom huvudet o ut i armarna så den knottrades. Sen blev de lite hårdare musik för de vart egentligen bara värre av texterna hon sjunger, så lyckades efter mycke om o men att fokusera på musiken istället för tankarna. Sen somnade jag kring6 igen o vaknade halv sju av att John va uppe o tassa. Halv8 for vi till fällfors för han sku skjutsa sin far till "halken". Efter de for vi hem o ja åt lite av resterna vi fick me oss igår från pappsen, Cilli con carne. MUUMS!!<3  O alldeles nyss precis har vi vari på ica o hämtat ut våra biljetter till söderut resan till borlänge i slutet av juli. LÄNGTAR SÅ MYCKEEETT!!!!

O nu..Inta soffläge framör TVblaskorna som visas på TV denna tid på dygnet.

EN MÅNAD IDAG

i våran lägenhet!<33

Fy1000an vad det går fort alltihopa när man har kul!O: Helt galet!!

Här har ni lite bilder på hur det ser ut(ändring har skett sedan bilderna togs men de e dock små saker som te.x. gubbar som bytt plats eller så;)..)

Köket


Vardagsrum/sovrum


Vardagsrum/sovrum


Hall/kök ingångar

Myspys<3

Ursäkt för dåligt uppdaterande!
Men har haft fullt upp med flyttandet o känna sig hemma hära i lägenheten med älsklingen så jag har som inte tid att skriva hära. Men nu har ja iallafall sommar lov sen den 9/6 så kanske blir något mindre inlägg då och då:)

Nu ska ja iallasfall äta melon, jag och älsklingen köpte en hel vattenmelon ca5kilo idag för 23kr o har delat på den o ska äta halva nu o mysas o se en av de tre filmerna ja köpte igår på loppis. Zodiac ska vi se..:)

Have a nice esvning peopl...Krams!

Ida Sandström

22- (snart 23) årig tvåbarnsmorsa Aston 22-06-14 Milea 07-07-17

RSS 2.0