260315

..är dagens datum..
 
Ba så ni vet! ;)

Nämen tänkte bara kort sammanfatta denna vecka, de som varit å de som komma skall.
I måndas var jag å lilleplutt ute på en 3 timmars prommis runt schtan!! Var helt bombis på att pmu öppnade 10 så glad i hågen gick vi ca halv tio ut å tänkte stå å "banka på dörren". Näpp dom öppnade ju inte föränn 12! Så då strosade vi runt i schtan lite, gick å spana tapeter å runt på nordanå området samt drömde oss bort lite i bonstan. Klockan 10 i 12 stod vi utanför pmu å hade säkert minst 50 pers före oss i kön!! Strosade runt där inne å köpte en morsdag present till mamma/mormor. Hemma var vi kvart i 1 å då hade vi varit ute i drygt 3 timmar å lilleman hade sovit drygt två av dom!<3 Tror även det var denna dag, eller så i söndas, som Basseman satte sig upp själv!! Han har varit på gång med det ett tag, någon vecka, men om ja inte mins helt fel så var det nu han satte sig upp som om han alltid har kunnat det! Det går ju så fort så man hinner inte med jämt å exakt!
 
I tisdas gjorde vi absolut inte ett nå! Bara myste hemma å jag började se jordskott, super bra!!
 
Onsdas gjorde vi inte heller så mycke. Myste på å gick å mötte Bappap på pmu när han slutade. Fynade en spegel å en tavellist åt morschan.
 
Idag började vi dagen med att göra storkalas i blöjsen så det vart ett äkta morgonbad för lilleman. Halv8 satte vi oss i badet å duschade lite. Sedan somnade han en stund å vid kvart i tio ungefär kom Moffa å Morbror å hämtade oss. Vi lämnade av stora A på skolan sedan for vi till ersis. Där busade vi på tills kvart över 2 då vi hämtade Miis på skolan, hämtade stora A på skolan å for till Buhdsba. Så väntade vi på John samt även min kusin Pär som varit i schtan på kurs idag, så käkade vi buffé så jag har mat upp till öronen känns det som!! Nu har vi precis sovit en timme så snart lite familjemys!
 
Imorgon blire mammagrupp, bibblan står på agendan :). Sedan blire lite ärenden på den sidan schtan när vi ändå är där. Fått tips om en nappflaska av svägerskan som vi ska införskaffa, samt även nya golvlister! På afton blire Ersis för grillkväll filmkväll!
 
Lördag, bodaborg med "bonusfarfar" å hans dotra, johns moster å hennes sambo å kanske någon fler? Sedan blire fika för på söndag fyller John år!
 
Söndag, John fyller år så blir kanske fika för svärfar å hans sambo.
 
Jodåsåatte...såere!
 
Ha en fortsatt fin vecka alla!
Kramis<3
Bilder tagna igår på skype me mårbrårr..<3
 

NIO MÅNADER IDAG!!

..Min stora lilla gobulle<33
 
Jaodå som rubriken lyder, Basseman blir idag nio månader! Jag har nu fått ha dig i min famn lika länge som jag fick bära dig i magen! (lite drygt tiden i magen då du ville titta ut tidigare än bf á nio månader) <3
Vad har hänt då dennna månad? Jaa du har allt mera börjat krypa på knä, börjat bara för någon dag sedan att försöka kravla dig upp till stående, typ i soffa å dylikt. 3 eller 4 bissingar syns numera i överkäken samt har vi ju nu sett att du har även två till på G där nere också!<3 Lillprutte, snart ett år å uppe å står<3
 
Tiden går så fort så fort.

Men nu blire kvalitetstid med min käre man, basseman sover så sött så.

Kramis Gonatt!

11-03-15

...<3
 
ÅÅh härliga tider! Verkar bli sol idag igen!!
Igår var det pisstråkigt, typ snöstorm halva dagen, så ingen lång prommsis då inte!
I helg däremot, eller rättaresagt i söndags å i måndags, torsdags också kom jag på, vart det inte mycket stillasittande i vårvärmen! I torsdags var jag i Ersis å tog Harry å vagnen på en snirkelisnorkeli prommis till KG å tillbaka. Super NICE!
I Söndags städade jag i vanlig ordning på morgon, sedan tjatade jag till mig att vi skulle hitta på något. Då vart det tillslut Kusis en sväng till svärmora. Först en prommis genom byn då lilleman fick premiär åka sittdelen på barnvagnen! Sedan en sväng på lägdan bakom huset, i den billiga rosa barnpulkan. Båda delarna satt lilleman väldigt sammanbiten och fundersam å tänkte vad gör ni tokingar? Ska detta föreställa kul?! Å stackars lilleman välte med pulkan å vart jätte ledsen ett tag..men glad igen när Bappap rejsade lite :)!
I måndags vart det en riktigit härlig lång prommis runt HELA stan, ungefär. i ganska precis TVÅ OCH EN HALV TIMME var vi ute och spatserade, i sol å blåst. Tog ioförsig en ungefärlig halvtimmes drickespaus hos Bappap på jobbet! Kollade så de skötte sig å inte bara satt på ändan å rullade tummarna ;).

Näpp, sitter som på nålar nu å inväntar att prinskorven ska vakna (jag steg upp för en timme sedan), vågar inte på tossi nu för då vaknar han garanterat!
Sedan blir det till Ersis, till Moffa å ovov å busas :D! Hoppas solen gör sitt idag, alltså ger oss ett otroligt fint vårväder! Så jag å Harry (lilleman också för den delan) kan ta oss en lång skön prommis runt byn :)!
 
Önskar eder en riktigt härlig Onsdag!

Kramis :)

030315

...<3
 
Älskar du min goaste buttfes!
Har sovit ute på balkongen i vagn x2 idag! Första gången vart det prexis en timme, andra vart det ca 40 min. Massa skönt!<3 Sedan har vi bara busats å skypat med morbror å moster å passade då på att printscreena lite bilder ^_^! Nu myser vi i soffan framför bolli, skickade prexis iväg bappa till Boman så nu passar vi på å bara sköna lite, ska snart äta pasta bolognese. Haha vart en rolig dag. När John kom hem så for jag (skulle vara smakråd åt broschan när han skulle klippa sig), kom hem å åt å skickade iväg Karln min igen. Vi bara byter av varandra ;)
Nä vilket konstigt inlägg detta vart men jag har gobullen i knäet som inte vill sitta still :D!
VI önskar er iallafall en fortsatt mysig tisdagskväll!
Kramis<3
 

Ida Sandström

22- (snart 23) årig tvåbarnsmorsa Aston 22-06-14 Milea 07-07-17

RSS 2.0