260315

..är dagens datum..
 
Ba så ni vet! ;)

Nämen tänkte bara kort sammanfatta denna vecka, de som varit å de som komma skall.
I måndas var jag å lilleplutt ute på en 3 timmars prommis runt schtan!! Var helt bombis på att pmu öppnade 10 så glad i hågen gick vi ca halv tio ut å tänkte stå å "banka på dörren". Näpp dom öppnade ju inte föränn 12! Så då strosade vi runt i schtan lite, gick å spana tapeter å runt på nordanå området samt drömde oss bort lite i bonstan. Klockan 10 i 12 stod vi utanför pmu å hade säkert minst 50 pers före oss i kön!! Strosade runt där inne å köpte en morsdag present till mamma/mormor. Hemma var vi kvart i 1 å då hade vi varit ute i drygt 3 timmar å lilleman hade sovit drygt två av dom!<3 Tror även det var denna dag, eller så i söndas, som Basseman satte sig upp själv!! Han har varit på gång med det ett tag, någon vecka, men om ja inte mins helt fel så var det nu han satte sig upp som om han alltid har kunnat det! Det går ju så fort så man hinner inte med jämt å exakt!
 
I tisdas gjorde vi absolut inte ett nå! Bara myste hemma å jag började se jordskott, super bra!!
 
Onsdas gjorde vi inte heller så mycke. Myste på å gick å mötte Bappap på pmu när han slutade. Fynade en spegel å en tavellist åt morschan.
 
Idag började vi dagen med att göra storkalas i blöjsen så det vart ett äkta morgonbad för lilleman. Halv8 satte vi oss i badet å duschade lite. Sedan somnade han en stund å vid kvart i tio ungefär kom Moffa å Morbror å hämtade oss. Vi lämnade av stora A på skolan sedan for vi till ersis. Där busade vi på tills kvart över 2 då vi hämtade Miis på skolan, hämtade stora A på skolan å for till Buhdsba. Så väntade vi på John samt även min kusin Pär som varit i schtan på kurs idag, så käkade vi buffé så jag har mat upp till öronen känns det som!! Nu har vi precis sovit en timme så snart lite familjemys!
 
Imorgon blire mammagrupp, bibblan står på agendan :). Sedan blire lite ärenden på den sidan schtan när vi ändå är där. Fått tips om en nappflaska av svägerskan som vi ska införskaffa, samt även nya golvlister! På afton blire Ersis för grillkväll filmkväll!
 
Lördag, bodaborg med "bonusfarfar" å hans dotra, johns moster å hennes sambo å kanske någon fler? Sedan blire fika för på söndag fyller John år!
 
Söndag, John fyller år så blir kanske fika för svärfar å hans sambo.
 
Jodåsåatte...såere!
 
Ha en fortsatt fin vecka alla!
Kramis<3
Bilder tagna igår på skype me mårbrårr..<3
 


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Ida Sandström

22- (snart 23) årig tvåbarnsmorsa Aston 22-06-14 Milea 07-07-17

RSS 2.0