2&4..

..<3
 

Idag har jag och min underbara sambo varit tillsammans i 2år och 4månader<3
Det firas på varsitt håll, han på kalas och jag hemma i soffläge pga huvudvärk..kul.

Igår var vi på loppis en sväng och hitta lite småsaker, sedan for vi till stugan och firade brorshan på 15års dagen! Åt gomat å bara myste på.

Nu;fortsätta se 112 på liv och död. *Taggad på att bli polis*!!
 
Sen:får se vad som händer!
 
Fågelbo

Det är dags för..

..bambambaaam... FREDAGSMYS!!
 
 

Ohyeah! 
Har precis duschat och sitter i soffan med te i ena handen och klappar bebben med andra!
Inväntar postkods..jobbiga reklam!  :/

Idag: 5 körlektionen check!
 
Imorgon: Loppis å fara till shtugan å fira bror som blir byxmyndig och kan genom åldern leva upp till hans mustasch! Mohahha
 

Meen nu börjar det,spännande!

Det öser ned regn...

..i Skell-Hell idag!
 

Mycket roligt, Myyycket roligt, or NOT!!
Först i morse var bussen naturligtvis sen bara för att jag tänkte att: Ah men bussen brukar komma kring 5 i,och jag brukar gå strax efter kvart i, och idag när det är så otroligt frestande väder att stå ute å vänta i så går jag prick 10i så jag slipper vänta allt för länge.
  Jo tjena!
Då gick jag ut och innan jag kommit till bussplatsen var jag dyngsur och KALL(det är ju faktist det värsta med att bli blöt och fuktig..det kalla som kommer sedan!), stod och väntade (kolla på klockan: strax efter 5i)..Vänta,frös,blev irriterad och ännu mer blöt då det körde förbi en bil som skvätte ner mig lite extra, (kolla klockan prick 8..), blev ännu mer irriterad och höll på frysa ihjäl. 5över kom den förbenade bussen som naturligtvis var fullsmockad med människor.. KUL!!!

Sen när jag skulle gå den pytte lilla biten till körskolan(för min 4e lektion) regnade det om inte ännu mer och kall och fuktig var jag redan sen tidigare + att jag varit tvungen att ta på mig en kall och blöt jacka innan jag gick ut också..Ursh!!

Gick iallafall bra med körningen(körde även igår kväll lite med papa på solbacken och tränade rondellkörning och även ganska mycket parkering).
 
Men nu ska jag återgå till uppvärmandet av kroppen med lite te(har så sjukt ont i hela kroppen så skippade att fara på sista lektionen(som är 2,5timmar lång och sitta stilla och frysa och ha ont i huvudet så länge kändes inte som det absolut roligaste eller bästa alternativet nu när jag nyss återhämtat mig från tids sjukdom)..
 
Ikväll: teorilektion och DUSCHA!!!<3
 
Fina två pojkar på prommis i stugan<3

Luunch..

..mmmhm!<3
 

Nu kära vänner,har jag lunch!
Min lunch idag bestod av en dubbelfralla me salami å ost o gurka,sen ett stoort glas iskall saft!<3
Tänkte även säga att 2a körlektionen är avklarad. Idag(imorse) fick jag köra HELT själv HELA tiden,det var awsomee!! Tränade på att växla upp fort och hinna bromsa växla ner för att sedan svänga in på P-ficka. Gick inte så jätte bra i början,men sedan då järnspikar(måste våra mitt språk lite då mor klagar på att min älskade söta syster tar efter..*Hahahhaha*), då gick det faktist riktigt otroligt bra! Fick några motorstoppinen i början men sedan fick jag inte det på 40min förän jag sku till lassa korsningen..bambambaaam!

Nu nalkas det snart återfärd till school för en samhälls lektion(först på toa OMG!!!), sedan hem å slänga i sig lite käk för att sedan fara tillbaka och köra 3gången! Wish me good luck!

Så äre!

Uuuuhh..

....mensvärk!
 

Hatar det,jag HAAAaaatar det! Blir så tjurig/grinig/less/åksjuk(om jag åker bil) och får så OOOooont! Bajs pået!!!!


Nåväl,kämpade mig igenom skolan med ond skalle/svidiga ögon och värk. KUL! Sen tänkte jag köpa ut lite piller åt mig själv men behövde inte visa leg..snyft :'( Ska höra med mormor om hon ska ha ciggs någon dag istället(a)!
Hämtade även ut passet,skitsnygg eller not. Fattar inte att John vart så snygg,helt felfri och jag med min musch..
Känner jag är neg åt precis ALLT nu,men det får jag vara hur MYCKET jag vill!

Ska nu unna mig lite tobleroneglass å en mars glass,och värma vetekudden för 2a gången<3<3

John har kompis på besök och dom sitter och målar..HAHAHA ah, warhammers!

Blahblah..ha en nice kväll alla ni andra!

Larvigt värre!

Nu: En snabb lunch!

Snart: Tillbaka till shtan för första Körlektionen!!
 

OMG!!!
Till er som tänkt he er ut på vägarna 12:55-13:55..skit i det! Unna er en fika istället på nå varmt å mysigt café;)

Haha nä men är rätt nervös..hoppas det går an,känns bra att passageraren har koll på bilen OM det skulle hända nå!

Bilder..

..från födelsedagsfirande myshelg mm :)
 
Fredagsmys/födelsedagsfirande i förväg med bbybby<3
Räk&pasta gratäng<3
 
Födelsedagsmat i stugan med papa&syskon<3 :)
 
Smord födelsedagspresent av Bby<33
 
Tacos hos mama på 18årsdagen<3!
 
18års tårtan (står 18 på tårtan!)
Godis och myspys igår<3

äöååöäääöhhh...

..snoooor!!!
 

ÅH jag är SÅ otroligt less vara sjuk nu!! Blir nog stanna hemma imorgon å och friskna till ordentligt.

bajsbajs

I wanna know, can you show me..

..I wanna know about these strangers like me!

ÅÅh jag som inte skulle skriva nå mer inlägg idag?!?! Men jag kunde inte låta bli då jag nyss fastnade för massa disney låtar bl.a. Phil Collins låtar till Tarzan filmen..så otroligt mysiga låtar som väcker minnen!<3



Ännu ett tecken på att jag ALDRIG kommer bli "Vuxen Vuxen", Disney är solklart de bästa filmerna som någonsin gjorts!!


HippHippHurra..

..Idag är det min myndighetsda'!
 

Hallåhallå! 
Tänkte bara göra ett kort litet inlägg eftersom jag väntar på att mina mackor ska bli klara i brödrosten,och sedan ska jag ringa papa så vi kan lämna in min mobil för gott!!!!

Jamen,idag är det då min födelsedag, och inte vilken födelsedag som hellst utan min 18års dag= myndig=massa möljigheter=köpa ut från apotek *-*! Hahaha nämen jag tänkte skriva lite kort om vilken otrolig start på dagen det har varit!

Började med att jag egentligen absolut inte ville stiga upp för det var så otroligt varmt å gosigt under täcket! Men jag lyckades pallra mig upp INNAN larmet ringde! Jag sprang på tossi(varav det var anledningen jag steg upp innan larmet), gjorde frullost osvosv. Sedan gick jag ut och väntade på bussen,ångrade mig djupt att jaginte tog vantar!
Sedan pratade jag lite med Aya påväg till skolan, och höll på frysa häcken av mig när jag gick till kaplan..
När jag kom fram till klassrummet vi skulle vara i och ha SmåF så var det ingen där men jag satte mig ändå och folket började sströmma in strax innan halv. Aja,sedan så kom läraren 10min sent och sprang iväg igen så lektionen startade ca 20min sent. Denne inleddes med kursmåls predikan(som jag tror hon vill att vi ska kunna flytande eftersom hon har dragit upp dem 5lektionstillfällen tidigare) i 40min. Efter det fick vi sitta i våra PMF grupper och spåna på ett fiktift UF grejs. Sedan från ingenstans försvann läraren och en annan lärare kom in och började plocka ut några killar ur klassen för "enskilda samtal". Och jaa..det var massa tjaffs om att läraren tydligen sagt åt dem att jobba två och två(duktiga med duktiga osv) och killarna blev rasande så just därför detta samtal med samtliga lärare på kaplan(väldigt onödigt att dra in lärare som inte alls hade något med saken att göra?) Men det roliga var att läraren även försökte sära på oss i våran grupp också. Att hon tyckte att vi skulle vara balder mot kaplan fast vi absolut inte ville. Jaja..nog om det!

Idag som sagt ska jag nu snart ringa papa, sedan när det är fixat ska jag invänta bby för att fara och handla samt äta födelsedagsmiddag med mor och syskon!! Kycklingtacos å tårta!!

Fick förresten en väldigt fin present av min älskade sambo igår. Vi begedde oss till piteå för att sedan bli tatuerade<33 Bild och detaljer om hurvida det kändes osv får komma i ett framtida inlägg detta blev lite längre än jag först tänkt xD!

Menmen!Ha en super dag alla för det tänker minsann jag ha!!


Heeeellg!!

...!!

Så otroligt härligt med helg! Har vart en tung vecka,främst för mitt onda huvud:/..Annars lektionsmässigt å så så har det inte alls varit tugnt! Har vart en småseg dag idag,fast vi gjorde lite framsteg på energin iaf!
Sedan idag har vi firat min födelsedag i förskott,jag och min bby, och har ätit go räkpastagratäng samt att min underbara man hade gjort en kladdis åt mig i hjärtform.<33
Nu: sitter jag och myser med bebis i soffan medans John rensar åt paddorna!
Sedan: Mysa ihop sig i soffan och se halv8 å dobbidoo.
Imorgon: Till stuuugan och mysa med pappsen å syskonen, övningsköra står nog på schemat också!

Men nu allisammans, ha en trevlig å mysig kväll!


Så hemst fult..:/

Nämen ojdå!!..

....!!
 

Lyckades hålla mig vaken på teorilektionen idag,som tur var! Höll knappt på att få mig till shtan då ögonlocken hade en egen vilja om att åka ner.. Men men inte det jag skulle säga egentligen utan att när jag skulle hem, och precis ställt mig vid den största korsningen i stan och väntade på grönt(hade cykel med mig), så kom ungefär halva skellefteå iklädda svart och gult med smällare å rökbomber(hade totalt glömt bort att det var segertåget eller fafn det heter dom gör när säsongen börjar om.. Och tidigare när jag gått ut från körskolan kände jag att det luktade krut men tänkte inte så mycket mer på det eftersom det hade gått förbi ett gäng glada människor tidigare under lektionen. Menmen, jahapp, då stod man där ensam och rädd omringad av massa galningar som sjöng och levde om tills det äntligen passerat och gröna gubben på "rödljusen" visade sig. Då vart jag glad,för mitt huvud innan var inte roligt och sedan kom dom där huliganerna..ursh!

Menmen,nu ska jag se halv8 och sedan lyxfällan. Sen sova!!

Gonatt mina vänner!

Den här staden som gör mig så hööög..

...Den här staden kan få mig så låååg!
 

Sitter och diggar parkens "Jag har vart vilsen lisa" och "Åt helvete med himlen",så bra låtar!!
Har iallafall fått sluta för dagen,hade dock en väldigt ovärd FB lektion då jag och Matilda satt och diskuterade människor i allmänhet, de som tatuerar sig utan baktanke, de som flyttar och inte blir sig lika efteråt, brun utan sol osvosv! Väldigt intressant :)! Åt sedan luch halv11 sallad och massa osttärningar!!<33
Sedan kvart över11 hem och ja,nu sitter jag här,fastklistrad vid datorn..tragiskt!

Jaa..sedan kan jag ju bara tillägga att jag fick tillbaka min mobil igår(som varit inne för 3e gången sedan jag köpte den i slutet av januari..) och imorse när jag skulle sms, så hände det precis samma sak som det gjorde förut. Jag skriver,den låser sig, den stänger av sig och är jätte seg på att starta.. Suck!! Meeen nu är det 4e gången jag lämnar in den så den blir "reklamerad" så jag får skaffa en ny!!!!!! Härligt,men samtidigt inte för jag vill inte ha en Iphone eller liknande..HTC eller va tusan dom heter..pekmobil!

Nää..nu ska jag göra nå annat vettigt(mindre ovettigt) sedan i afton blire 2a teorilektionen och efter det,hem å sova!!


Bambambaaam! Herman är värsta linslusen ;)

Det luktar..

..prutt!!
 

Ja det gjorde det faktist när jag kom hem nyss, nanting vad det stank!! Kissmiss måste ha ätit nå olämpligt eller så har han bara hållt den för sig själv vääldigt mycket för länge i tron om att han skulle få släppa ut den i det fria medans alla var borta,som en liken skoning mot oss,men misslyckats totalt. Tror nog mer på det första alternativet..

Snart ska jag tillbaka till school och ha samhälls,måste komma ihåg att ta med mig datorn(urs så jobbigt!)
Sedan får vi väl see om jag hakar på mor min och bror min på shtan en rundra(måste bl.a. hämta ut min mobil för 3:e gången!) och brorshan sku kanske fixa legggs till mopedokörkortet.

Ajah,ha en fortsatt trevlig onsdag!

Inte bra när man har lov och glömmer noppa ögonbrynen samt raka snorbromsen på ett tag..

Idag är en sådan här dag..

...man egentligen bara ville ovakna imorse och nu fortfarande ligga inrullad i täcket som en kåldolm!!
 

Ja som rubriken lyder!
Hade sovmorgon idag eftersom att vi på PMF skulle ut på shtan och skaffa ett företag vi kunde följa och höra hur dom tänker om inredning osvosv blabla... Så kvart över 8 ringde larmet,ååh jag önskar att det inte hade gjort det!, och kvart över 9 satt jag på busssen till shtan och surra med den långe-svarte-mannen som även är en del av gruppen. 10 gick jag plus tre andra killar in på spets&ting och blev bemötta av en väldigt förvånad butiksägare. Men vi fick ett "Ja" iaf och det var huvudsaken. Sedan åt jag lunch med finaste Elvira och hennes polers, fiskpinnar remouladsås, dill och kål sallad och potatiis.. vilket resulterade i en överfull tallrik och proppmätt mage :)<3!
Efter det var det bara att hiva sig iväg på svenskan,urs så otroligt tråkigt med essär! Sedan håltimme och fortsatt vindkraftverks konstruerande..
Hade LÄTT som en plätt som en liten plutt(sjung orden från LÄTT med nils karlsson pysslings melodi), kunnat stanna hemma idag och sovit,sjukt trött och sjukt tråkiga lektioner.. menmeeeen!

Imorgon: ännu en underbar sovmorgon<3<3<3<33, vindraftverk konstruerande, HÅÅÅÅÅÅÅÅÅL, samhälls(grupparbete kvinnor i yrkeslivet). Slut för dagen och hem och käka hampisbampis<3!

Nu: Ska jag glo runt lite på datorn och se om jag hittar nå intressant.

Sedan: Se hur det går för de unga bortskämda på 2an och inta sovläge i sängen!<3

Ha en fortsatt mysig kväll allesammans!


Precis så ska jag göra om ett litet tag!<3


 

Bara en ynka liiiiiiten...

..vecka kvar!!
 
Känns inte så speciellt egentligen om jag ska vara ärlig.. Känns otroligt härligt dock att man slipper be mor eller gubben att köpa ut på droghandeln! det kommer jag nog ha mest nytta av att ha fyllt myndig!<333
Men annars,det som är med att fylla 18 det är väl att man har rösträtt i val(det är väl rätt bra om man är jätte insatt och bryr sig mycket om det där), man kan spela på hästar och triss för den delen(bara en liiiten parentes, stör mig så otrooligt mycket på nya triss reklamen!!! Vart tog "plötsligt händer det" med toalocket någon glömmer stänga, eller han som otroligt nog hittade TVÅ MATCHANDE SOCKAR efter att ha tvättat,då ena parten oftast har en tendens att bli uppäten av maskinen!?), gå på krogen, köra bil, har lättare till jobb.
Men jag lär väl få äta upp detta sedan ett tag efter jag fyllt, för då minsann är jag inte längre "mammas lilla bäbis eller mormors lilla docka" då jag ska ta hand om mig själv rätt mycket mer och har ännu mer ansvar på mig. (fasssst..mormors lilla docka och mammas lilla bääbis kommer jag nog ändå alltid vara på ett litet hörn!) ;)

Aja! Dagens planer då denna mycket speciella dag är väl:
Invänta bbybby för att sedan glutta i reklamen,slänga i en tvätt,fara och handla, äta middag,se det okända sedan sooova!

Imorgon: Sovmorgon för att vi på P.MF ska träffas i gruppen och intervjua någon liten butik i skellefteå och fråga om vi får vara me och ta del av hur de tänker när de skyltar och inreder vid speciella högtider. Vi valde Spets&Ting vilket boysen i gruppen inte vart så nöjda över^^!


Är det en albino igelkotte? Är det ett piggsvin? Är det en punksnöboll?!?!?!
....nej det är en nytvättad egon!

Lördag hela veckan lång...

...eller åtminstone idag!
 

Idag måste jag vara duktig och städa, baka och se glad ut trots mitt lilla onda huvud och onda rygg!
Min älskade sambo ska ha spelkväll och ena polern som kommer i kväll fyller tydligen år imorgon(grattis till han!) så ska baka en kladdkaka och gegga på grädde med smak av mintchoklad! Muums!
Men nu måst ja gö nå nytta. Skulle bara berätta min dagsplan för er som är intresserade eller bara har allmänt tråkigt som jag!

Have a nice day!


Pruttgubbe!<3

Första teorilektionen..

..avklarad, check!!
 
Yesbox Nu återstår bara massa andra saker man måste göra innan körkort. Men nu har jag börjat iallafall och ingen som hellst återvändo! Känns otroooligt skönt :))!

Nu ska jag koka palten,muuuuums så sweet<3
Sedan ska jag,duscha! och se lyxfällan. Efter det sova!

Gonatt i förtid!

Bara för att den var söt :=)

Vill haa...

...!
 

 
 

Hejhopp..

..gummipropp!
 

Sitter hemma och jäääser, har håltimme från 11-12:45 rätt nice! Vill tatuera mig,vill ha ett minne av det jag hellst vill glömma. Men jag tänker att om jag nålar in det i huden så behöver det inte finnas i skallen iallafall! Smart Jeens,plus att det är mycket fint också med kroppskonst:)!
Ska fara och handla sedan,bara så ni vet!
Nää detta vart bara ett tjoller inlägg om något,ska snart dra tebak te shkolan och ha samhällskunskap!

Have a nice day!


Herman bestiger Berit...stackarn!

4/9..

...Tisdag!
 

Har idag varit duktig och anmält mig till teorilektioner som börjar på torsdag,köpt tyg som ja ska klä om min karmstol med,avklarat sista skolfotot ever! Var även sjukt lycklig igår när min älskade sambo hittade fryst chili con carne i frysen..som vi har gluffsat i oss<3! Nu är jag ny duschad och ska krypa ihop med bbybby och se "Dark Shadows".

Have a nice kväll!
 

Urs dej katt!! Du är för ünderbar<3

Leediig..

..idag!
 

Så otroligt härlig att börja en ny vecka med att vara ledig!! Har ju bara en lektion på måndagar och idag var läraren borta så vi fick läxa som vi fick göra hemma istället för att fara på skolish och sega! Me like a lot!
Så idag har jag passat på att sooova(har inte sovit mycke inatt då jag haft svårt att andas..). Sedan har jag sett några avsnitt av the tribe, rensat ur min necessär och busat med missmiss.
Snart ska jag nog bege mig till shtaden för att möta bbybby!

Have a niice dag!

Och bara så ni vet! Jag fyller år om två veckor!!


Foto: Min käre bror!

John och Albin räddade massa små grodor(13st) från stugan och släppte sedan ut dem vid en sjö lite längre bort!

Finaste farmor och missmiss satt och njöt av solen i stugan!



ÅH hej..

..ÅH hå!
 

Åh fyfn,vilken dag och början på helg det vart!!
Började med att jag igår var super glad över att jag ÄNTLIGEN fått min eftersuktdade balklännig/klänning till övriga fina evangemang! Så otroligt fin och jätte härlig!!
Vart snabbt lite mindre bra då jag fick ett otrevligt besked..
Sedan vart det mycke bättre då vi for till stugan och käkade tacooooooos :D<3
Ännu bättre vart det när jag och pappa begedde oss ut och övningskörde, åh herre gud så hemskt! Gick riktigt bra iallafall,for en repa genom skog och mark samt en sväng runt i byn. Körningen i sig är riktigt bra om jag får skryta,meen(finns alltid ett MEN!!).. jag måste lära mig att titta mer i speglarna och samt lära mig vars däcken sitter samt hur stor bilen är (har en vana att tänka att bilen  är minst det dubbla av vad den egentligen är)..
Idag: FUEGOO med finaste Elviiira, hur kul som hellst!!<3
Har även bokat in 5st körlektioner i slutet av sept. för er som tänkt he er ut på vägarna då ett litet tips: Skippa gärna det! ;)
Nu: Bara myyyyysa i soffan med finaste underbaraste alltet mitt<3!!

Imorgon: Soooova, sedan spinning med bästa Elviira :D<3


Bästa boken någonsin! :)



Ida Sandström

22- (snart 23) årig tvåbarnsmorsa Aston 22-06-14 Milea 07-07-17

RSS 2.0