Tisdaag..

Underbar dag, eller not!

Har vari sjukt trött IDAG OCKSå!? Fattar inte, för ja somnar ändå rätt så tidigt typ vid tio, men är jävligt trött ändå?!
Såå..har typ sovit mig igenom skolan idag känns det som, INTE BRA!
Drygt me matte direkt på morgon, sen natur, Datakunskap o matte igen.. inte roligt för fem öre!
Men får hoppas ja e någorlundare piggare imorn, annars vet ja inte vad ja skulle ta mig till??!

Har förresten bestämt mig för vad ja ska ta me mig på svenskan imorn, skulle ju ta me en grej som betyder mycket för en, o ja ska ta me mig ett par tjocksockar!<33
DET lovar jag nästan mig själv att ingen annan har med, + att dom verkligen betyder MYCKET för mig!
Särskilt nu när de börjar vara kallt ute.. lix är alltid mer eller mindre frusen OM fötterna mest, o fryser man om dom så fryser resten av hela kroppen också o de e inte kul!

Haha..ajah, imorn fyller min älskade bror TONÅRING så de blir upp tidigt o göra frukost på sängen osvosv.
Kom precis på att ja glömt hans present, ett par siden kallingar me leopardmönster, hos min fader så får se om ja orkar fara o hämta dom någon gång i veckan eller så?

NÄish nu alla människor, ska ja snart byta från datan till tvn, ska se idol!

Ha nu en trevlig kväll!
Kramen<3:)



!!!!!

Har bara en sak och säga,dock om igår men!


PAKETHÅLLAREMANNEN!!!!!<3<3<3<3<3<3<3

Sunny Sunday!

Gud vilken härlig dag!

En perfekt dag för att sitta ute i stugan o bara njuta av solen, njuta av livet!
Dock kunde vi inte stanna där hela dagen, sadface haha, är ju skola imorn och tvätten skulle fixas osvosv.
Men det hindrar mig inte från att njuta av dagen fullt ut iallafall, ska nämligen snart vara med Elvira och hitta på något trevligt. Blir nog riktigt roligt skulle jag tro!:)

Sedan är det så otroligt härligt att min huvudvärk, som jag haft sedan onsdags!!!, håller på o ge med sig o försvinna.. Men i morse var de inte trevligt alls att heta Ida Sandström, gjorde nå så kopiöst ONT i hela huvudet!!
Inte feber ont utan ONT på RIKTIGT för de kändes som någon hade ett gummiband som var för litet och trädde över skallen min så den trycktes ihop och värkte massor!

Menimen, ska spela färdigt mitt 10:e "parti" hjärter nu, är en sådan dålig förlorare att ja börjar på ett nytt parti såfort ja lyckats "vinna" spaderDrottning som är värd 13poäng, haha.. Så håll tummarna nu för att ja inte ska klanta mig o lyckas vinna henne! ;)

See Yah All!
Adiós :)

Godmorgon hösten.

Och goder morgon världen!

Vaknade halv7 imorse av att ja nästan ej hade någon känsel i mina fossingar, hade lyckats ha dom utanför täcket inatt så dom var alldeles super kalla, och att vågorna utanför lät massor (är i stugan).
Väldigt mysigt faktis det sistnämna men jag gillar inte att vakna sådär tidigt på helger när man hellst ska sova liiite längre och ha en liten chans till att vila ut sig!

Näe men nu måste ja säga att de e höst ute, kallt o ruggigt och fuktigt men ändå jävligt mysigt!
Gillar hösten därför att man får börja ha på sig lite mer mysiga tjocka stickade tröjor, de blir mörkare(har mycket lättare för o sova då), man kan krypa ihop under en filt o dricka te o bara mysa o tänka på att utanför denna filt o detta rum börjar det lita mot vinter snart. Underbart enligt mig!

Sedan idag händer det väl inget speciellt skulle jag tro..är som rätt trött och ska nog försöka göra lite uppgifter till Energin som ja hamnat efter i eftersom ja vari borta någon lektion.
Trivs i skolan i övrigt, snälla människor och klasskamrater, mycket matte och fysik (båda dom hänger dock ganska mycket ihop så de blir inte allt för mycket o krångligt).
Ångrar inte mitt val av linje,nog för att ja inte är så insatt i hästkrafter och sådant som har me energin o göra, Men ja är i skolan för att lära mig o tycker det verkar intressant! :D

Ni får ha en Great atumn day!
See Yah:)

FREDAG!

Åh, grymt jävla härligt med helg!

Har vari så himla trött i veckan så ja har som haft problem me o veta vars ja riktigt ska tavägen..allt har bara gått ungefär så som ja inte velat att de skulle gå, dock egentligen inget dåligt me de bara de att ja blivi less min hjärna och alla andra har fått skrattat en hel del;D
Avundas er människor som ej är lättskrämda, o som bara kan skratta åt dem som är det, eller som inte blandar ihop allt när ni är trötta.

Skulle gå o dusha igår. Gick in på toa o tänkte låsa. Men då vare bara de att ja såg att toalocket var öppet(hatar när de e så) så då spolade jag på toan(stängde inte locket), stängde igen dörren(utan att låsa) och släckte lampan.. Hallå, hur smart för fem öre får man vara EGENTLIGEN?!
Så de hela sluta me att ja gick o lade mig på sängen o skratta åt mig själv för att ja verkligen lyckas me allt ja inte ska lyckas me när ja e trött xD.

Sedan måste ja bara säga, TACK MOA LINDHOLM och SOFIE MARKLUND för att ni finns! Utan er i mitt liv skulle ja vara jordens mest ensamaste människa tack vare min humor!!xD NI förstår det mesta av den o kan skratta MED mig o inte ÅT mig, i dom flesta fallen;)!

NÄe fifan, nu ska ja snart ladda för o se idol, GUD vad dåliga alla har vari hittids tycker jag:s!? O egentligen, vad lönas de me att vinna det där? Liksom, man blir känd typ ett år sedan är man bortglömd?!
Jasi..de e som lite tråkigt?

Sommaren-10


Underbara HÄRLIGA Lennheden!<3

Härlig utsikt över Dalaälven, finns inget bättre ställe att börja dagen på än på denna trapp!

Älsklingsgumman, Isaan<33 
LIllsjöön:D<3

Lillsjöön:D<3 (ca 22-23 grader i vattnet!)

Vita linser x)<3

Måndag, bara fyra dagar till helg..

Måndag idag då!
Kändes sjukt segt o stiga upp i morse + att mina små j*vlar till syskon varit lediga idag(!?!?!:O,) så dom låg o snarkade när ja for iväg till skolan o detta gjorde ju inte saken med att ja var trött o irriterad bättre.
Men ja möttes av en glad Elvira på bussen Iallafall så det gjorde väl starten på dagen lite bättre:)!
Sedan på skolan så såg vi film på tekniken, hallå?! Första lektionen på måndag se film.. De e inte så där super lyckat, för alla tror jag halvsov?!
Sedan har ja väl halvsovit mig genom dom restvarande lektionerna under dagen, CAD (FyFAN vad jag OGILLAR det, måste vara den mest otekniska o smarta människan på jorden!!!), Fysik, Matte och Engelska..

Menimen efter skolan så gick ja på shtan ett tag me Elvira o Amanda, jag och Elvira gick på ica o köpte Japp/MarabouDaim som vi smaskade på medans vi väntade på att Amanda skulle sluta..(a)
Provade lite kläder på H&M, men blev dock inget köp!

Sedan vid 5tiden kom familjen o så for vi till min älskade Morfar och åt älgkött o potatis o pratade om skolan och framtiden. Sedan på slutet spårade jag och Albin ur totalt, båda var aströtta, så jasi.. Kom iallafall fram till att vi ska göra en egen Julkalender något år ;D!

Menimen nu ska ja göra Matteläxan, ett blad me lite repetioner på de vi har jobbat med hittids, som ska vara inlämnat imorgon. Kändes lite jobbigt..:/

Men innan det,tänkte ja ladda upp lite bilder från i sommar:D!<3


 

Tredje gången gillt!

Näe nu ska ja ha en blogg o så äre med det!

Haha näe men har bestämt mig nu, eftersom Sofie har tjatat lite, att ge bloggandet en sista chans!
Och nu eftersom att Sofie inte bor här i skellefteå med mig längre,BROKEN PIL TRE </3, så hörs vi inte av så ofta..
Så därför skaffar ja nu en blogg så hon, och ni andra som tittar in här, kan läsa lite vad ja håller på med på dagarna o sådär :)

Välkommen till min nya blogg!

Ida Sandström

22- (snart 23) årig tvåbarnsmorsa Aston 22-06-14 Milea 07-07-17

RSS 2.0