Fint väder idag..

..Oh yes!
 
Idag:
Sommarjobb CHECK
Middag på wook 'n' roll med mr J för att fira våran 3års dag idag CHECK
Liite lite färg på ben å armar CHECK

Nu snyta mig, dricka lite hallonsoda,
Sedan, se nån bra film, äta ostbågar <333333333
 
 

Sista veckan nudå..

..nästa vecka STUDENTEEN!
 

Skönt att vara ledig idag..måste dock in till schtaan sedan och lämna in datoren..
Sedan förhoppningsvis blire färgning av håret av svärmora annars får John gört!
Imorgon, hufvudschtaden!
Nu, ska jag, göra mig nå, frullost! Hungrig i maggen!

Hava a fortsatt trevlig dag!
 

Bara 2..

..VECKOR KVAAAR!!!  Nedräkningen börjar lida mot sitt slut
 

Nu jädrarns är det bara två veckor kvar av gymnasiet! Känns helt grymt, både bra och dåligt, men det blir nog bra!
 
Igår lyckades jag få mig lite färg på framsidan då jag satt två timmar i sträck på balkongen och bara njöööt av sommarvärmen och bra musik! Ser dock väldigt lustigt ut så jag ber till övre makter att lika varma dagar kommer snart så jag kan pressa baksidan också ;)!
Idag..ledig fram till 10över1 men ska till skolan å göra nå pranks till studentbingon. Ska våldgästa TLUGS lektion med en klass 1:or och aktivt delta med att svara FEL på frågor, sjunga svaren och bara sitta där och anteckna. Hahaha blir kul å se småbarnens reaktion då nästan en hel klass kommer instormandes och ska ha "lektion" med dem x)!

Ser nu att det verkar bli fint väder, berberber att det håller sig så jag hos mor kan få sitta å pressa ett tag ;)!

Ha en bra dag!
 

Ledig idag..

..tjoppidoppidoh!
 

Inte helt fel att börja nya (sista riktiga skolveckan) veckan med att vara ledig!
Har iallafall haft en super nice helg mestadels pga det otroliga vädret som varit!
I fredas så for jag å John först till hans papa och hjälpte till att kratta och såga träd. Hittade även massa roliga saker i slänten nedanför honom då vi kratta, typ ett gammalt lås med handtag, en gammal sillburk(med sill i) en gammal gammal sirapflaska, två stycken skidor till en gammal spark mm. Sedan dejtade jag Moa kring kvart i 6 och gick och satte oss vid älven i schtan. Surrade och njöt av värmen till halv9 ungefär.
I lördas vart de en prommis med <3 in till schtan för att bland annat avnjuta en twister i sommar värmen. Efter det vart det stugan och gomat med bästa far å syskon!<3
Igår tog vi oss en prommis till schtan igen för att kolla på loppis (hittade dock inget) men det var skönt med promenad iallafall! Sedan bar det av på en liten tripp till u-viken och fyndade lite snäckor och flintasten.
Sedan avslutades helgen med tacos och vinst till Sverige i hockeyn!
 
Som sagt tidigare i inlägget är detta min sista riktiga hela skolvecka någonsin(räknar då inte med högskolan i framtiden)!! Nästa vecka åker Te3d iväg till st-holm på tisdag(ledig måndag) och på fredagen är det brännbollsturnering.
Så i veckan(som börjar med ledighet) händer inte så mycket annat än att vi har sovmorgon imorgon och ev slutar tidigare, sovmorgon på onsdag + ett smärre läxhörhör på samhälls. Torsdag blir som vanligt lektion på morgon håååål och lektion på em. Fredag blir nog light tror jag + dejt på schtan sedan med finfina L-vurt<3
 
Jag vet ni blir avis men he kan int hjälps att vi har sådant flyt!

Ha en fortsatt niice dag!

Åh såå skönt!

...!!
 
Har nästan nyss precis kommit hem från en underbar promenad ute i det otroligt härliga vädret!
Eftersom det var/är så otroligt underbart härligt så vart det den ene omvägen efter den andre bara för att få gå ännu lite längre och få njuta av solen och värmen och framförallt den friska luften.
Gick först genom hela ä-backa och sedan in till schtan där jag bestämde mig för att gå broarna runt (centrumbron till ä-backa bron) men då jag kommit halvvägs över centrumbron kände jag att det skulle bli en alldeles för kort bit att gå. Så jag vek av efter bron och gick ner till strandpromenaden för att traska den till parkbron.
Mötte på den stigen en jätte söt gammal dam som tyckte folk som stäl cyklar borde på smisk och råttfällor på händerna!! Detta höll jag med om och vi små pratade en liten stund om hur härligt vädret hade varit idag och hon berättade att hon suttit ute hela dagen och lapat sol samt passat på att smita in och fika (nybakat bröd hade hon bakat) då solen gick i moln.
Sedan önskade vi varandra en fortsatt trevlig kväll och gick åt varsitt håll.
När jag kommit fram till parkbron gick jag upp där och sedan över bron för att sedan vika av och gå ned till norra sidans strandpromenad. Efter denna hade de spärrat av (men jag såg att det gick folk förbi där iallafall så jag gjorde detsamma!), och jag fick utöva något som jag alltid drömt om att kunna i smyg, Parkour!
Men det blev bara ett litet hopp ner och upp ur en liknande skateboardramp och sedan fortsatte jag min vandring mot ä-backa bron. Efter den sträckan var det massa hundar nere vid "hamnen" på ä-backa, som plaskade omkring i vattnet. Detta såg så otroligt härlig ut för solen brassade verkligen på ordentligt och jag kände hur svettpärlorna rann efter ryggen. Så jag var så himla nära på att joina dem i deras vatten lek.
Meen vid detta lag så fick jag massa efterlysningar av min man om att han ville att jag skulle komma hem, så jag tänkte att jag  joinar er en annan dag!
Så jag traskade hem, lite små ledsen över att denna prommis snart var slut då jag bara ville fortsätta att gå, men kände samtidigt att något att dricka plus en lååång härlig dusch var ganska så lockande det också!
 
 
Så nu är jag nyduschad och helt färdig, har krupit ner i morronrocken och soffan och väntar på att halv8 hos mig ska börja. Sedan ska jag sova, jo jiiiiiklar vad jag ska sova gott!!, och drömma om någon super god fruktsallad eller så!
 
Ha en fortsatt mysig kväll!! :)

God morgon världen..

..säg vad som står på..
 
Sovmorgon idag till 11:20 ganska niiiice!
Annars idag händer inget speciellt, och då kan det väl inte gå fel?

Åh alltså igår, försov mig så jag missa första bussen till stan, stressa i mig frullost och missade nyheterna :(.. sprang från stan till kaplan och möttes till min förvånad av endast en människa i klassrummet (inte läraren..).
Jag frågade denne om vi inte hade lektion idag och han sade att det endast var lektion för de som inte gjort klart alla uppgifter (vilket jag faktist har!)..vart liiite irriterad.
Menmen, sedan gick jag till Johns jobb och fick ett wiernerbröd(stavning?) och satt å glutta på dem när de jobba i ca 4timmar.
Efter det släppte john av mig på gulf där jag skulle på arbetsintervju....ja precis.
Fick stå och vänta ca en kvart då jag var för tidig, men sedan gick det som bra med utfrågningen tills..
Dom skulle endast anställa folk som kunde börja jobba på stört och hellst typ heltid och vart lite tystnad när jag sade att jag går skola och tar studenten den 5/6.. MEN HALLÅÅÅÅÅÅÅÅ det hade jag faktist ENKOMT skrivigt i mitt CV att jag inte är tillgänglig helt från och med den dagen!!!!!
Så då vart jag lite små bitter(visade detta dock inte), och dom tyckte detta var "Oj nämen så tokigt" och sade att jag fick hamna på en "eventuell sommarjobbs lista", tack för att ni läser cv:n ordentligt och så vidare..
 
Sedan fick denna otroligt plågsamma dag en tvär vändning då jag for och hämtade min förtidiga studentpresent av mor, super fin och tack så mycket fast jag egentligen ännu inte varken har fått eller sett den ;D!!!
 

ligger och håller tass,såååå söööta<33<3<3<33

Åh godmorgon onsdag..

...!
 
Såå skönt med sovmorgon börjar inte föränn kvart i 10!
Sitter nu å mysas med två av tre kissekattor i soffan och spanar pensionärs tv på 4an,nyhetsmorgon!

Idag händer följande:
Först Energi och skriva någon utvärdering av något (lyssnade inte så noga igår då vi skrev utvärdering av teknik linjen och energi inriktningen)..
Sedan på mitt långa fina hål ska vi börja med pranks, vi ska tydligen sätta oss utspridda i matsalen och stirra ut någon, hahah aja får se hur det blir?
Efter det har vi samhälls och förhoppningsvis så får vi mer info om våran st-holm tripp vi ska göra i slutet av denna månad!
Sedan efter det så blire forsla bröd till maxi samt handla lite åt oss också.

Imorgon LEDIIIIIIG!
 
Ha en nice day!

Mindre än en månad kvar!!!!

...DE NI!!!
 

Jo jällars säkert nu är det mindre än en månad kvar tills livet börjar på riktigt!
Har "firat" detta med att äta glass på solbacken, äta våfflor och nu..TVÄTTAAAAAAa uhuhuhuuuuu :'((((</3
 
Efter allt tvättande så blire mysapysa framför tvn och se en stark resa(så otroooooligt plågsamt att se,men dock så underhållande dom är ju för goa de två!) och husräddarna.

Imorgon,tisdag,vet jag ännu inte om det händer så mycket..

Onsdag, maxi kanske?

Torsdag.............LEDIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIG till nästa måndag<333

Ha en fortsatt härlig afton/kväll!
 

myspruttar!<3

Mysipysi..

..i soffan med begon å chips å godricka<33
 

Har precis vinkad adjö åt min älskade karl som fick fara själv på inflyttnigskalas hos hans polare då det tog knäcken av mig att springa runt i massa affärer med bror mor syster och tidvis far ;)

Istället för att fara på party så intagar jag soffläge med min älskade begon och en STOOOR skål med chips framför Sailor Moon och Kikis expressbud :)<3

Ha en trevlig kväll allesammans!


Nostalgitripp!!

Lilla snigel akta dig..

Ture knappt en vecka gammal

Ture ca 9 veckor gammal

Ture och broschan Sture(den mindre,dock lika gammla)

Ida Sandström

22- (snart 23) årig tvåbarnsmorsa Aston 22-06-14 Milea 07-07-17

RSS 2.0