Ledig idag..

..tjoppidoppidoh!
 

Inte helt fel att börja nya (sista riktiga skolveckan) veckan med att vara ledig!
Har iallafall haft en super nice helg mestadels pga det otroliga vädret som varit!
I fredas så for jag å John först till hans papa och hjälpte till att kratta och såga träd. Hittade även massa roliga saker i slänten nedanför honom då vi kratta, typ ett gammalt lås med handtag, en gammal sillburk(med sill i) en gammal gammal sirapflaska, två stycken skidor till en gammal spark mm. Sedan dejtade jag Moa kring kvart i 6 och gick och satte oss vid älven i schtan. Surrade och njöt av värmen till halv9 ungefär.
I lördas vart de en prommis med <3 in till schtan för att bland annat avnjuta en twister i sommar värmen. Efter det vart det stugan och gomat med bästa far å syskon!<3
Igår tog vi oss en prommis till schtan igen för att kolla på loppis (hittade dock inget) men det var skönt med promenad iallafall! Sedan bar det av på en liten tripp till u-viken och fyndade lite snäckor och flintasten.
Sedan avslutades helgen med tacos och vinst till Sverige i hockeyn!
 
Som sagt tidigare i inlägget är detta min sista riktiga hela skolvecka någonsin(räknar då inte med högskolan i framtiden)!! Nästa vecka åker Te3d iväg till st-holm på tisdag(ledig måndag) och på fredagen är det brännbollsturnering.
Så i veckan(som börjar med ledighet) händer inte så mycket annat än att vi har sovmorgon imorgon och ev slutar tidigare, sovmorgon på onsdag + ett smärre läxhörhör på samhälls. Torsdag blir som vanligt lektion på morgon håååål och lektion på em. Fredag blir nog light tror jag + dejt på schtan sedan med finfina L-vurt<3
 
Jag vet ni blir avis men he kan int hjälps att vi har sådant flyt!

Ha en fortsatt niice dag!


Kommentarer
Mia

Du din lilla fjärt rooooompa.<3! Vill å ha så skönt dom här veckorna.<3 :*

Svar: Hahaha sågåre!!<333 :*
None None

2013-05-20 @ 15:26:56


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Ida Sandström

22- (snart 23) årig tvåbarnsmorsa Aston 22-06-14 Milea 07-07-17

RSS 2.0