Ångestfylld magsäck och ett x:antal envisa word-dokument

..Jippie!

Dålig uppdatering här,igen, men har inte haft tid under lovet då jag har umgåtts med kärleken och väninnor.

Sitter iallafall nu och har en konstig blandning av oro och ångest i magen (o mig minnas rätt så har den kommit från och till sedan det började kännas att det drog mot ljusare/varmare tider o då det för första gången efter vintern var bar mark på vissa ställen) som oftast gått över efter några timmar. Men idag har den hållt sig hela dagen (+ att ja hade svårt o somna igår kväll ocksp p.g.a det). Har kanske något med förra våren att göra, att mitt undermedvetna spökar..?
Sitter också och försöker skriva ett CV, dags att söka sommajobb!, o det är väl inte det absolut lättaste när man är ytterst okoncentrerad och är inte så lätt att komma på något positivt om sig själv när det ända man känner nu är: trött,irriterad,less,allmänt sur och tråkad. Men förhoppningsvis så är ja lite piggare imorn så ja kan färdigställa det då!
Sedan så försöker ja få upp dokumentet om min fördjupning om Energigaser som ska vara klart till imorn, men har dock inte kunnat skriva nu under lovet eftersom det kommer upp någon konstig grej om att dokumentet inte är tillgängligt eller något? (Konstigt eftersom att det är på denna dator och ingen annan jag har skrivigt på?)
Hade även tänkt skriva lite på svenskan, men det dokumentet är detsamma som förgående.

O nu medans jag sitter är och är allmänt irriterad o slut, hade det varit grymt härligt att få traska ut en sväng och bara rensa skallen och lungorna. Men är dock för trött för det nu!

Näe bajsbajs.. nu har ja inge mer o säga..

Bättre sent än aldrig!


Bilder på mitt rum..



Städat o fint..näe men bilderna är från i julas så..

Ida Sandström

22- (snart 23) årig tvåbarnsmorsa Aston 22-06-14 Milea 07-07-17

RSS 2.0