Äntligen fredag..

..säger jag som har söndag alla dagar!

Nono är nykommen hem ifrån ungamammorgruppen som startade idag. Var riktigt trevligt! Var dock bara jag och en annan mamma där plus tre äldre kvinnor som håller i gruppen. Fikade lite på morgon å surrade lite, sedan presentationsring å lite info om gruppen. Efter det hade dom lagat jätte god köttfärssås å spagge å sedan blev det sångstund å sedan hem. Jopp, kort å gott!

Hade inte så höga förväntningar men det var faktist riktigt trevligt med tanke på att den andra mamman var 19, var om sanningen ska fram lite små skeptisk till om det skulle vara så kul om det endast hade varit mammor i 16års ålder å jag. Inget illa ment till yngre morsor,nog kan dom vara lika mogna som jag i sinnet, men ändå..
Jaja det hade säkert varit trevligt det också :)

Nu koppla av en sekund eller två då vi inväntar bror min, sedan stugan å mysa där i kväll.
Imorgon klädbytardag då min kära MrJ fått smak för det.

Ha en myyyysig helg!
Kram från oss!


Lite skillnad på en då 1 månaders fot å en snart 20årings^^<3
 
 
 

Kliias i munnen!!

..Å oj vad det är jobbigt..

Stackars lilleman. Har munnen full med händer å suger å smackar kräks å har sig. Fast ja de e ifos skönt då han vid dessa tillfällen är någorlunda tyst, skriker å tjuter iallafall inte..
Fick alldeles nyss värsta leendet av honom å jag vart super glad för vanligtvis ler han väldigt sällan om det inte är kräks eller bajs på G å nu har han gjort båda. Meen glädjen åt att han log för att  han var gla å se sin nyvakne mor försvann lika fort då värsta kaskaden kom. Busgubbe!<3

Nope nope ska se om ja får heva i mig nalta frullost utan att vi väcker heela gårdens befolkning med sköntsång. Sedan blire doktorn å kolla astman min.

Ja å kräkmonstret önskar eder en riktigt god dag!

Bild tagen 31/7<3
 

9 veckor!!

2 månader och två dagar idag är min lilla ängel idag!<3

Två månader i fredags å tiden springer iväg!
Men stor å duktig är min lilleman.
Redag när han var fyra dagar gammal var han stabil i nacke å nu ligger han på mage å håller upp nacke å rygg en bra stund. Även när han sitter (å vi håller i honom under armarna) håller han stadigt upp huvudet en bra stund. Krypa är han också på god väg att kunna. Ligger han på magen så sparkar han med benen så han far framåt men armarna har han inte kommit på vad han ska göra med så dom hamnar under magen och förstör FramGången.Han går även om man håller i honom under armarna, står stadigt på benen å sätter ena foten framför den andra. Tänder håller han även på att få lillkraken. Har märkt att han blivit allt mer fisig å orolig i magen de senaste dagarna och nu har han börjat smaska å gnaga på händerna en massa. Fick konstaterat av både mormor å farmor nu i helgen att gaddingarna är på väg där nere. Så idag har vi införskaffat miniform droppar som han ska få ta mot gaserna och se hur det går.
Han har även de senaste veckorna sovit jätte bra på nätterna! Började en måndag för ca 2-3 veckor sedan att somna kring 8-10 på kvällarna och sov ca 5-6 timmar innan han vaknade och ville ha mat! Sedan sov han 3-4 timmar till å ville ha mat på nytt å sedan myspys till halv 9 då vi oftast stiger upp.
Han har även börjat surra en hel del nu också. De senaste två veckorna har varit jätte roligt att få höra han tjollra å ha sig. Älskade lilla vännen, du håller på å bli så stor nu å det går såå fort!<3

Spenderade tvåmånadersdagen med att jag for till BM för en efterkoll, allt såg bra ut förutom att jag hade ett liiiitet liiitet sår där jag brast, men jag har gått ner 21 kilo så två kilo kvar till ursprungsvikten! Sedan gick vi förbi farmor på hennes jobb å hälsade på innan vi sedan for till Johns farbror för ett besök. Kan säga att lilleman sov från klockan 10 på dagen till 5 på afton den dagen med endast ett uppehåll halv 2 för käk<3
Sedan på kvällen for vi till mormor där vi sov över för vi skulle på klädbytar dag i lördas.
På den köpte vi massa fina kläder varav två tröjor till mig å någon leksak å film slank med. Slutsumman blev 545kr!

Jag kungen är över alla här...
Såhär glad kan man vara efter ett bad :D ..

Min morsha!!..
Gapa stort å säg AAAAA!!..
 
 
 
 
 
 

Ida Sandström

22- (snart 23) årig tvåbarnsmorsa Aston 22-06-14 Milea 07-07-17

RSS 2.0