En liten snabbis bara..

..Upptadering sedan sist!
 

Sitter just nu å tvär kollar igenom gubbdagisets katalog på nätet, ska nämligen snart på schtän me Lvurt och tänkte då passa på att kolla om TVÅ stycken handtag till garderoberna här i lägenheten. Har nämligen haft såå otur att jag endast hittat 16 av 18 st fina silver handtag med standtardmått från 70(?)-talet (hade tråkiga trä handtag innan), på loppisar i sommar och dessa är ytterst sällsynta då det idag endast produceras handtag med alldeles för långt mellan hålen. MEN, då hittade jag på classe till min förtjusan två stycken näästan likadana handtag med just vårat mått! Sweet!

Annars, har bokat tid för utplock av onding!! 5/12 då jäklar smäller det, bokstavligt talat hoppas jag det, SPRÄNG BORT SKITEN!!
Har även bytt sovrum till 3-e rummet då min älskade sambo envisades om det då vi tapetserat samt att jag i fredags klippte mig och tänkte: Aha! Vi kör en deal honey så du får din vilja igenom om byte av sovrum samt att du färgar mitt hår innan första advent!!  Tycker det vart en klockren kompromiss!<3
 
Nämen annars inget.. Ska iallafall ut nu i REGN!!! å traska till schtäden för å möta finaste Lvurtan <3

Ha en fortsatt niiice day!
 
Hihi denna har fått mig på bra humör måånga gånger!

GAAAH!!!

..Nu Djäklarns Ska Du Döden Dö Din Plågsamma Lilla *#&+@!!
 

Ååh jag blir så less så less SÅ LESS! Har en jädrans visdomstand på motsatt sida den jag tog bort tidigare i våras, och som iofs varit på g ett tag nu men natten till i måndas måste den ha fått nå tvär ryck och tyckt att vafasen, jag kör all out nu utan att ta hänsyn till min ägares känslor! Tack för den säger jag då jag knappt kan öppna schäften eller tugga. Börjar nästan gråta då jag äter kladdkaka, då är det ILLA! Har dunkande huvudvärk pga den lille ondskefulla djävulen och svårt å sova.. Tur ska man till mor imorgon så man får låna flånen å ringa schäftdoktorn.
 
Annars då, har tapetserat ( svärfar å John var så duktiga i måndas) om i 3:e rummet med ett enastående resultat, vart så otroligt nöjd!
 
 
Nä nu ska jag fortsätta tycks synd om mig..avreagerat mig lite genom att göra denna vackra strip!
 
 
Ha en fortsatt trevlig da', njut extra mycket för mig om ni äter chokla'!
 

11/11-13

..
 

Nästan 3månader sedan jag uppdaterade här,uj vad tiden går fort!
Har dock inte hänt allt för mycket sedan sist,tyvärr..
Har hoppat av spanskan (typ efter en månad då de inte alls var som jag tänkt att den skulle vara).
Har skrivit in mig på af, sökt tusen och åter tusen jobb fått napp som reklamutdelare på söndagar (inte det mest glamorösa och mest värda jobbet någonsin meen..ska försöka hålla ut till jul iallafall och hoppas på något bättre efter det),
Fått i mig tillräckligt med alkohol för att knappt minnas hälften av kvällen/festen och sedan gått å sagt åt John att hålla tyst för jag är sååå kissnödig..
Fyllt 19..
Ätit pizza..
Det summerar väl det mest intressanta som hänt.

Sedan det gamla vanliga, umgåtts med family å vänner.
 
Imorgon endast 6veckor kvar till jul, har redan fått mina slängar av julstämmning, sug på glögg å massa masssa goood mat!!
 

Nu ska jag snart he mig ut i frisk luften å promma till Johns jobb å sedan fara å kolla färg till 3:e rummet samt köpa mjölk så John ÄNTLIGEN får se mig slita med bullbaket som sagts i flera veckor att de ska göras.
 
Får se,lovar inget, om de blir nå mer litet inlägg innan jul!

Kram på er ha en fortsatt underbar dag!
 
Pixie ser lite för lömskt "gangsta" ut för att man inte ska tro att hon har släppt sig eller något som har resulterat med, öhum, detta..?
 
 

Ida Sandström

22- (snart 23) årig tvåbarnsmorsa Aston 22-06-14 Milea 07-07-17

RSS 2.0