Helluu...

...!
 

Fruktansvärt dålig uppdatering här men jag har mina skäl!
Är sjukligt mycket på skolan just nu bl.a. prov, np, uf, körkort mm. Är rätt stressigt faktist så denna blogg har fått hamna lite på sniskan.

Meen jag har iallafall undertiden jag inte varit så produktiv här, gjort bort prov varav ett svenska uppsatsskrivning. Gick nog helt okej!
Har även planerat in lite roligheter med några brudar på annandagjul och även trevligheter med min mor på Fredag då Timo Räisänen står på schemat för kvällens underhållning! KulKul!!

Ska försöka bli bättre på att skriva här när allting(eller det mesta) är bortgjort i skolväg.

Ni får ha det så trevligt tills dess..!

Några dagar sedam..

..jag skrev något här!
 
Har dock inte hänt så sjukligt mycket spännande under denna vecka och någon dag sedan jag sist skrev här..
Skola,övningskörning osvosv. Har dock varit sjukt seg,anledningen till att jag inte skrivigt!
Nu: Sitter och försöker kämpa emot min mensvärk och försöker komma på något bra jag kan göra som musikbild på FTB. Lyssnar på Lene Marlin.
Snart: Körlektion.
Sedan: Äta nå och ha NK
Efter det: Hem och tvätta..........

Längtar btw till på lördag då mina fisar till syskon ska komma och sova hos oss :D:D:D

Have a nice day!

Tisdag..

..bara Tisdag!
 

Dagen började fiiint med Sovmorgon till 11:20 pga inställt indv-val. Härligt!
Sedan har jag gjort bort samtal med Torbjörn då jag fick prata av mig lite om min stress och återkommande migrän.
Nu: har vi precis käkat klart schnitzlarna och pommes och sett ett avsnitt Iron Man (tecknade versionen).
Snart: Ska vi iväg och posta lite paket och promma hem.
Sedan: Se halv8hos mig, Johns fd chefs barn är med (Emma).
Efter det: Säkert glo på nå annat skit på Tvn. och SOOOOOVA<3333

Pratade förresten med hyresvärdens sekreterare eller vad fasiken hon är, igår om tvätten och det jag fick till svar var ett väldigt drygt:
Torbjörn(hyresvärden) vill inte att det ska vara spring i trapphusen efter klockan 10 då dörrarna låses så därför har ni ej tillgång till tvättstugan efter den tiden.

Bullshit säger jag då då det finns dom som springer ut och in ur trapphusen efter klockan 10 på kvällarna ändå + att när vi hämtade tvätten förra gången så var det någon som precis stoppat i en tvätt och då var klockan efter 10... Jag blir bara så sjukligt förbenad! (jag sade det inte högt men tänkte då någonstans i mitt lilla huvud finns en liten gnutta vett och etikett).


Fy1000an..

..så jobbigt med skola igen!!
 

Nog för att det var en ganska chillebill start såhär efter lovet med endast en lektion som istortsätt gick ut på att förklara för en kille i min "affäsmiljöstuderande"grupp att det finns OLIKA typer av gardiner. Typ panel och kappa osvosv. Ganska roligt! Sedan efter det har jag sprungi runt halva schtan och gjort buissness med massa spännande typer. Ikväll blire ännu mer!

Nu: Sitter jag och käkar resterna från i lördags (räk wooken) och skriver en liten handlingslapp på vad som MÅSTE inhandlas i veckan, bl.a. schmöör!
Sedan: Ner till hyresvärden och klaga (då jag inte hann innan helgen).
Ikväll: Blåbärssoppa och tvmyys<33
 

Min lilla schparvell som just nu skriker så jag vet inte vad, tror det är nr2 på G!

Spela kort..

..med en skivad tomat!
 

Nattens fantastiska dröm! Vart polers med Magnus uggla och spelade kort med en skivad tomat.
 
Igår, allahelgona, gjorde vi inte så farligt mycket. Tog oss en prommis i den tjocka dimman och tände på pappas MORMOR&MORFARS grav(skrev fel i gårdagens inlägg). JAG gjorde nudelwook på resten av räkorna och lite grönsaker, massa mumsi! Sedan ringde Johns polare och ville umgås, så vi drog iväg till hans place och surrade lite å kikade på Harry Potter.

Idag: Har vi varit på kalas hos John systeryster och jag fick återigen bekräftat att min älskade svärmor vill ha tillbaka sin son (alltså vill hon bli av med mig för att få han för sig själv). Vet inte hur många gånger hon "glömt" att jag är allergisk mot nötter. Idag hade hon gjort en marängtårta som jag tyckte såg god ut och tog en liten bit. Lassade upp ytterst lite på skeden och kände direkt jag stoppat i munnen att: Hmm..är nog nötter i denna. Men fin dam som jag är sade jag inget utan lät den vara och började smaska på otroligt goda hallonpajen Elina gjort. Efter ett tag frågade John sin mor om det var nötter i tårtan och joo..hasselnötskräm var det visst! Vill du bli av med mig så kan du väl säga det istället för att se till så jag försvinner för gott från jordens yta;)?

Nu: Ska vi käka något,hungir i maggen!

Sedan: Face Off och sova för imorgon gere school igen!
 

22/10-12 på Amadores stranden<3

Till minne av..

..en person vars personlighet lyste upp hela världen!
 

Som om att den första drömmen inte skulle vara nog av kännslor, så lyckades jag efter ett tag somna om efter att ha övertygat mig själv om att det bara var en dröm, att jag är jag och ingen annan och ligger tryggt i  min säng.

 Andra drömmen var även den fylld av ångest,tårar,lycka hopp och förtvivlan.

Jag var på ett hotellrum och satt på sängen och stirrade ut genom fönstret. Varma vindar smög sig in genom den öppna balkongdörren och smekte mina kinder, som om dom ville torka bort mina tårar. Jag kunde ana fåglarnas glada kvitter utanför, mellan mina snyftningar. Jag saknade min bror.
 Inte min bror (Albin) utan jag var en betydligt yngre människa som saknade min äldre bror, min förebild.
Jag följde motvilligt med mina föräldrar ut, endast för att göra dem lyckliga, och vi gick och kikade runt i området. Det fanns palmer, färgglada blommor, jag gick även med på att doppa mina tår i det kalla klorluktande vattnet i hotellets pool. Minnena från då min bror levde brännde bakom ögonlocken och tårar började genast rulla. Jag fick tröst av min mor som genast hade förstått vad det handlade om, och medans jag förargades över att det gått som det gått för min bror, att det inte hade hänt mig istället, kände jag mig iakttagen från våran balkong. En kännsla av stolthet och värme fyllde min skakiga kropp och när jag tittade upp såg jag först ingenting pågrundav allt salt från alla tårar som samlats i ögonen. Jag torkade envist bort tårarna och tittade upp igen. Där uppe satt min bror och log så stor mot mig så att det högg till i hjärtat. Levde han? Hade allt bara varit en dröm, en hemsk hemsk mardröm! Åh vad jag hoppades att det var så, att han verkligen satt där uppe livs levande och vad jag önskade att han skulle skratta och säga att "Nu lillasyster har du drömt en mardröm igen,låt bli med det jag är ju HÄR!". Men den tanken försvann lika fort som den kommit, och ångesten i magen vred om så hårt att jag var tvungen att vika mig dubbelt av smärtor. Tårar bara strömmade ner och jag kände en hopplöshet om att få tillbaka min älskade bror så stark som aldrig förr. Jag samlade ork till att resa mig upp och skrika ut i ren förtvivlan:  "DUMMA DUMMA DEJ, DUMMA DEJ SOM TOG MIN BÄSTA VÄN IFRÅN MIG!!!"
 
Jag säger då det, jag vill ALDRIG någonsin igen drömma något liknande! De var de värsta drömmar jag haft och så verkliga!

Det är fördjävligt att det finns sjukdomar som kan ta hela sitt liv ifrån sig på en så kort tid. Sjukdomar som plågar allt fler människor och deras nära. Ni är starka ni som varit med om det som har förlorat någon ni älskar åt en sjukdom så orättvis, och jag skänker många varma tankar åt er!
 
               Skänk somsagt många varma tankar åt familjer som misst de sina, även åt dem vars liv tagit slut!                        Jag ska gå ut och tända ljus på min pappas farmor och farfars grav nu,och sprida lite ljus i mörkret!

Alla helgona idag..

..minns alla nära och kära som lämnat oss!
 
 

Har drömt så himla obehagliga drömmar inatt, kanske beroende på just rubriken.
 Första drömmen var fylld av ångest,hopp,förtvivlan och tårar.

Jag var på begravning, eller cermonin innan själva begravningen. Jag gick själv i korridoren i församlingshemmet och kunde inte sluta gråta. Det var kallt och mörkt och jag var som inne i en bubbla av ångest och förtvivlan. Jag kunde höra avlägsna ljud av andra människor som pratade och ljuset från lamporna blev allt dovare.
Jag kunde inte sluta tänka på en person, personen som betytt allt för mig och som alltid funnits där med ett leende och en varm trygg famn. Personen var min mamma.
     Det mest obehagliga var att det inte var MIN mamma (Marie) utan jag var en annan person och saknade      hennes mamma så som jag skulle ha saknat min. Jag var dottern till en mor som valde att lämna livet alldeles för tidigt, och det var som att jag kände precis det dottern hade känt.
Hur som hellst så när jag gick där, kände jag en isande vind fara igenom mig. Ett tag tappade jag helt fattningen men fick snart kännslan av att det brände i mig. Jag tittade upp och fick se modern stå där, rakt framför mig som en livs levande person. Jag fylldes av hopp så starkt att det känndes som jag skulle spy, och tårar bara strömmade ner för mina kinder. Min mor var inte död,hon hade kommit tillbaka! Uppslukad av lyckan av att få återse min mor, min otroligt vackra och oskulldsfulla mor, sprang jag för att omfamna henne samtidigt som jag någonstans visste att det var för bra för att få vara sant. Precis samtidigt som jag sprang in i hennes öppna famnar, så desperat över att få känna hennes värme återigen. I samma ögonblick som jag kunde ana hennes andedräkt och hennes lukt, var hon borta. Paniken,ångesten,förtvivlan jag skrek utöver mig av smärta. Jag blev arg och började skaka, tårarna bara forsade.                  

En så otroligt hemsk dröm, jag fick uppleva något liknande som en annan människa fått uppleva, den som inte varit med om det hemska hon fick vara med om kan inte på långa vägar förstå hur det verkligen känns!

Du var en jätte fin människa som man ALLTID blev glad över att se. Du såg ut att må så bra de sista gångerna jag fick se dig i livet och undrar än i dag vad det var som gick snett. Du har lämnat många hål i själar som brytt sig om dig och jag skänker en värmande tanke åt din familj som saknar den viktigaste biten för att kunna vara hel. Må du vila i frid där uppe bland änglarna, A-M!

Åååhh..

..jag är trött!
 

Imorgon: Risk1an och schtan med fluff.
Nu: Ser Antiques roadtrip, spännande!
Sedan: Fixa klart tvätten och se REVENGE<3<33<3<3<33<3<3
 

Utanför vårat hotellrum

Utanför vårat hotellrum

Utsikt från hotellet (våran våning)

Utsikt från hotellet (våran våning)

Ida Sandström

22- (snart 23) årig tvåbarnsmorsa Aston 22-06-14 Milea 07-07-17

RSS 2.0