Mindre än 100 dagar kvar!!!

Närmare bestämt 97 dagar kvar till bf för nyskrutt :)

Mår: trött slut seg förkyld..
Vad jag tror att det är: INGEN ANING!!
Hade mina föraningar med bassemannen att det var en grabb, tyckte mig se en pillestonk på RUL med honom, och gick sedan och hade en känsla av att det var en kille (vart dock hjärntvättad av att alla andra trodde att det var en tjej, å jag drömde att det var en tjej osv..) men någonstans inom mig visste jag att det var en grabbis!
Då vid denna tidpunkt på graviditeten var jag nog trött,slut seg också. Tyckte om lukten av nyplast/gummi, viss speciell garagelukt samt källarlukten i tvättstugan!!

Nu känner jag mig också sugen på att sticka in näsan i samma garderob som jag stack in näsan i med aston i magen, får som rysningar och ett enormt behov tillfredställt av vissa garagelukter (på jobbet blandannat). MEN jag har inte fått någon pigmentrand på magen, som jag hade börjat få med aston vid detta lag.
Hade en känsla i början av denna graviditet (eftersom jag mådde lite sämre än med aston, kräktes inte förrrän en gång på slutet med aston, men tre fyra gånger i början av denna) att det var en tjeja och det ligger väl en vag vag vag känsla av att det skulle kunna vara det denna gång. Men samtidigt, lukten jag dras till samt choklad och glass och frukt är detsamma som med bassman,
 
HELT galet spännande att inte alls kunna tippa på något denna gång, får helt enkelt vänta ut dryga 90 dagar till å se vad det blir :D

Ida Sandström

22- (snart 23) årig tvåbarnsmorsa Aston 22-06-14 Milea 07-07-17

RSS 2.0