Åhh...

..hatar rubriker!
 
Idag eller imorse kom Johns papa och plockade upp mej sedan for vi och plockade upp John och drog till hyresrättsföreningen på morön och pratade lite med en snubbe där som var creepy.. Men iallafall, nu är vi med större lägenhet!! :) Känns otroligt härligt!
 
Sedan har min papa + syskon vart förbi en sväng och grattat osv..sedan dess har jag bara legat och tyckt synd om mej själv. Eller nästan, jag har sjukt ont i skallen trots vila och tabletter? Har sett klart "I hennes skor", riktigt bra film tycker jag! Och nu ska jag kolla klart på "McLeods döttrar", rätt gullig serie tycker jag!
 
Madonna i sina bästa år! Så otroligt vacker!!

Flyttkartonger och midsommarfirande..

..härlig blandning i ett blogginlägg!!
 

Hahaha..sitter just nu och dirigerar John med att packa olika grejor, iklädd ett par jätte snygga rosa glittriga kaninöron från Liseberg(klassresan i 9an)! Det är så otroligt jobbigt...
Tidigare idag har vi vart på Loppis på folkan med Johns papa + bihang, vart väl lite fynd..
Jag tänkte egentligen inte skriva så mycket utan bara ladda upp lite bilder från midsommar + hur det ser ut i lägenheten nu mitt i flyttstöket :D!

Älskling packar upp maaaateeen...grillad hamburgare!!<3<3
Johns papa + Lisa..:)
Fjortisbild på mej och Fluffeet<3
Flyttstöök!
Jag :D:D:D:D:D:D:D:D:D:D
 
Lägg märke till min lagomt höga lättroandehet när jag krympt bilderna med 100mgpxel för varje bild..

Glad midsommar!

.. :D!
 

Tjollahoppgummisnopp!
Idag äre midsommar som alla förmodligen vet, och jag har redan hunnit vara ute och pressat i solen!
Min älskade man kom även på att vi skulle ta ut paddorna(sköldpaddor!!) ett tag, så han satte koppel på Berit och så fick herman springa lös.. Fick ganska många roade blickar av folk som gick förbi ;)!
Nu har jag precis käkat upp min mjukis och ska snart roa mej med att diska tallrikar och bestick..FYFAN vad tråligt säger jag bara!!
Ikvälls blire grillat med Älsko, Fluff, Älskos fader + hans bihang ;)..

Men ha en trevlig Midsommar!!
 
 
En underbart söt bild på min underbaraste lilla krabbat<33

Ojdå!..

Här hade dom gjort om?!
 
Hahaha OMG, tänkte först när jag loggade in här att vad har jag nu lyckats komma in på för sida :s..En total makeover av blogg.se eller?

Nåväl.. Jag tänkte bara prata om dagen och om vad som har hänt och vad som komma skall.
Jag har varit duktig och tvättat första tvätten nu, och ska om ungefär 40min bege mej in till shtan för att möta upp fluffet :)! Sedan hade jag och min karl planerat att fara och äta på Picasso, meen får se om han hinner sluta innan 2!
Nu ska jag klä på mej lite andra kläder än pydden<3, och fixa mej i ordning så hon jag nu ska vara med snart, slipper skämmas allt för mycket över mej! :)

När jag såg att denna vackra TUNGpiercing gick att beställa på Tradera kände jag att jag verkligen måste ta hål i tungan.. eller not!

Sambo med mitt livs kärlek..

I ett underbart år och en underbar månad och en lika fantastisk dag<3



Har spenderat dagens datorsittande med att göra ett litet collage åt min underbara lilla familj som jag verkligen älskar mer än något annat!<3


Och eftersom jag är så efterbliven och inte vet hur man länkar så att man kan lyssna på en låt direkt här i bloggen så skriver jag bara in adressen till en underbar låt som jag tillägnar min allra käraste livskamrat, min man<3

http://www.youtube.com/watch?v=P_r8pDziQKE&feature=related

I wish I could fly..

..so I could get another perspective on this!

Idag är den en sådan här typiskt jag-har-ont-i-hela-kroppen-och-känner-mig-därför-helt-slut-och-depp dag!
Nu är jag i en sådan period att jag vaknar upp mitt inatten och kallsvettas för att jag drömt dåliga drömmar som bara påminner om allt som hänt de senaste åren. Jag är fortfarande i en bearbetnings "process" med mej själv, men det kommer och går det där.. det kan gå veckor tillochmed månader utan att jag ens tänker på det. Sen så kommer en tid då allt bara påminner om det, det är lite jobbigt. But I guess thats life..!

Idag ska jag verkligen inte göra mycket, förutom att möta john efter jobbet och fara och handla. Har iallafall bäddat ner mej i soffan nu och tittar på Finalen av Topmodel, depprimerande x)!

Älskade Hjärtat Mitt<3

Typiskt..

..min tur!

Vart en kort visit ute eftersom det kom några jävlar och skulle klippa gräset så vi vart då så illa tvungna att gå in igen..
Därför tänkte jag skriva lite kort om mej själv, bara för att, fördriva tid?

Jag heter då som ni kanske förstod Ida och jag är förnuvarande 17 men fyller i mitten av september körtkorts/krogålder. Jag bor tillsammans med min nuvarande pojkvän i en liten 1a tillsammans med våran Egon(katt) och sköldpaddorna Herman och Berit. Mitt liv består av skola och familjen. När jag var liten ville jag bli veterinär, lite dåligt planerat då jag är allergisk?, men nu har jag tänkt att plugga till polis efter gymnasiet. Det verkar som ett spännande jobb där man får hjälpa människor runt okmring, att känna sej tryggare. Jag kan väl inte påstå att jag har någon speciell hobby då jag aldrig har gillat sport, inte kan rita(eller har allt för dåligt tålamod med att göra något allt för avancerat), spelar lite piano men inte som hobby utan bara för skojsskull. Jag har några väldigt nära vänner som jag aldrig skulle vilja byta mot något, och jag är en sådan som väljer vänner väldigt noga då jag många gånger blivit sårad av dom som jag trott velat gott men sedan bara kastat skit. Så dom ska känna sej speciella dom som får komma inpå mitt liv! Jag har bl.a. därför väldigt svårt att lita på människor, bl.a. för att jag förut var alldeles för snäll och blev väldigt utnyttjad av det.. Så nu är jag lite mera eftertänksam när jag möter nya människor för att jag är rädd för att bli sårad igen. Jag är stolt bisexuell (mitt livs första kärlek var en tjej som jag var tillsammans med i över ett och ett halvt år), och jag hatar verkligen mer än något annat dom som är homofober och det att människor som känner att dom dras till samma kön, inte vågar "komma ut" och därför mår dåligt resten av livet av pressen som finns av människorna runtom att man måste hålla sig till "NORMEN". Jag tycker att som människa har man all rätt att vara lycklig och orädd oavsett färg, kön eller läggning! Om man nu tror på gud så har han väl sagt något liknande att "ALLA MÄNNISKOR PÅ DENNA JORDEN HAR RÄTT TILL EN PLATS I MIN FAMILJ OASETT", därför tycker jag det är konstigt att homosexuella inte anses som normala folk av bl.a. väldigt kristna människor. Låt oss som är HBT personer bara vara oss själva; lyckliga och oskuldsfulla precis som alla andra! :)


Helgen i kort..

..kort!

Har inte skrivigt nu ihelg eftersom att jag inte har haft tid!
I fredags var det skolavslutning för mina älskade småsyskon och med det följde: andnöd i kyrkor, kärt återseende med mentorer från högstadiet, jordgubbstårta<3 och massor av grillat!
I lördags följde jag med Johns family till Piteå på bl.a loppis och aktion. Vart en heldag i värmen så huvudet höll på att koka sönder.. Meen kul var det och massa pengar förstördes*MOhahaha*! Sedan avslutades lördagen med vattenmelon framför Sean banans film! Dock vart den lite utav en besvikelse, meeen.. vad kan man förvänta sig av någon som bara sjunger om stringe-linge-ling ;)!
Igår vart det en slöar dag..regn regn och regn.. Såg någon film och gjorde kladdkaka!<3
Idag ska jag vara hurtig och gå och tvätta bl.a. mattan kisse spydde på för någon dag sedan..
Sedan hålla mej ute i det vackra vädret när jag(vädernörd som jag är) har hållt utkik på vädret och ser att det ska bli sämre och kallare redan imorgon!



En vacker bild jag tog förra sommaren bara för att jag ännu inte orkat ladda in bilderna från i fredags..!

Mulen dag..

=städ dag!

Sådärja! Nu har jag ÄNTELIGEN diskat klart! Det måste verkligen vara den värsta hushållssysslan man måste underhålla sig med när man bor hemifrån och inte har diskmaskin.. Hatar verkligen när fingrarna blir som russin och när man diskat och diskat och äntligen har endast två tallrikar kvar men hur man är plockar och möblerar om så rymms dom jävlarna INTE PÅ DISKSTÄLLET!! Nää..då är faktist dammsuga bättre fast den fastnar överallt och att det blir så förbenat varmt.. Disk= Pooopie!

Sedan var iallafall Farfar och Eivor förbi imorse(dom skulle göra en snabbvisit förbi här innan de åkte hem) för att hämta bröd som John har bakat! Fick berömm för lägenheten och kiiissemiisse:)

Igår när jag mött John från jobbet så cyklade vi hem och for med hans pappa för att hämta Elinas bil på glasverkstaden. Direkt efter det for vi till Mommoo och åt supergod lasagne så jag blev hundra kilo tyngre!!<3<3 Efter det for jag till shtan och mötte Fluffet. Gud så länge sedan det var, pinsamt värre höll jag knappt på att känna igen henne när hon kom och gick! Inte bra,andra gången.. Menmen, vi gick på Ica och köpte varsin mjukis sedan satte vi oss vid älven och njöt av kvällsolen och bara snackare skvaller! En perfekt avslutning på en lika perfekt dag :D!

Nu ska jag göra något..egentligen vika tvätt(som jag tvättade i måndags..) meeen jag orkar inte..


Imorgon är det skolavslutning för Syskonen mina(detta är en bild från förra året).
Mycket tråkigt så jobbar John..Meeen det betyder mer fika till meeej *Djävul*!

Åh härliga tider

..varma tider!

Det är så fruktansvärt härligt ute just nu! Har precis kommit in(var så illa tvungen då magen skrek som en stucken gris), men annars har jag legat ute i solen sedan strax efter 11!! Hur underbart är inte det?!?!
Men nu sitter jag och fördriver tiden tills John kommer hem för då ska vi först hämta hans pappas bil sedan ska vi till Mommo och äta lasaaagneee<3<3<3 och hjälpa henne med datorn som tydligen inte vill som hon vill :s..
Sedan ikväll/aftoon ska jag förhoppningsvis till stan en sväng och träffa Soffeproppen som jag inte har träffat på typ..alldeles för många månader! Men det är så bra hon kommer hem till ske-å nu i sommar, måste verkligen ta igen tiden som annars bara flyr iväg på varsitt håll av västerbotten;)!
Dagens artist måste vara underbara LeAnn Rimes :)!



Åååh vill ha vill ha vill haaaa Tattooo!!! Två rosor på vardera nyckelben/?axel? En rosa en blå...

Nu ÄNTLIGEN

värmeeee!!<3

Åh vad glad jag blev när jag steg upp imorse och drog upp persiennen och såg att det var SOOL! Har precis kommit in efter att ha vart ute och myst med Missen i ca 1,5h <3. Ska äta lite fil och flings innan jag ska hoppa på hojen och dra in till shtan :). Ska blandannat vara smakråd till klädesval åt mina älskade syskon som får sommarlov på Fredag. Dom är så roliga när de inte kan bestämma något själva utan mitt råd ;).

Hahah en bild jag ritade på paint till Egon på sin 1års dag! Rätt likt om ni jämför bilden nedan ;)

Sommarlov men inte sommar?

Bara regn och rusk!

Gud så perfekt jag kom ihåg lösenordet till min bloggis så jag kan sitta här och skriva av mej istället för att sega bort hela dagarna!
Känns verkligen inte som om att det är sommarlov än mindre sommar då regnet bara har öst och öst ned i flera veckor nu känns det som.. Man blir som så seg och frussen och ovillig till att ta tag i saker här inne också då det är så grått och trist ute. Har dock varit liite duktig idag och slängt i en vända tvätt i tvättmaskinen. Men sedan står disken och ropar, kläderna vill in i garderoben. Men orken finns inte!
Jag och lilla räserbajs sitter och myser i soffan och lyssnar på Nick Lachey, underbar röst har han, får gåshud ända ner till tåspetsarna!

Mycket vacker bild från syskonens skolavslutning förra året!

Hahaha Hej!

Ojoj hade fan glömt att jag hade denna .__.! Eller har tänkt på det för ett tag sedan men inte kommit ihåg mitt lösenord! Sen imorse when I woke up fick jag värsta uppenbarelsen om vad det var.. so here IAM ett år senarexD!

En massa underbar varelse<3<3

Ida Sandström

22- (snart 23) årig tvåbarnsmorsa Aston 22-06-14 Milea 07-07-17

RSS 2.0